Cautare

3899 de rezultate pentru "scoala cu clasele viii nr 279 sfintii arhangheli mihail si gavril drumul taberei" (2.93 secunde)
Fostul secretar adjunct PNL, Mihail Balasescu, a fost gasit mort in casa tatalui sotiei lui, in judetul Ilfov, vineri (4 septembrie). Politistii au demarat o ancheta si au deja un suspect principal in acest caz.
Ministerul Educatiei Nationale a decis ca, din anul scolar 2013 - 2014, media celor 4 ani de gimnaziu sa conteze la admiterea in liceu in proportie de 25%, si nu 50% ca pana acum.
Activitatea se numeste „Parada Eco" si face parte dintr-un proiect educational interjudetean Olt-Dolj, numit „Împreuna pentru un mediu mai curat". În acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj.
Pentru a veni cum se cuvine in intampinarea sarbatorilor pascale, in Saptamana Mare, Primaria Mangalia va oferi pachete cu alimente familiilor nevoiase din localitate. Asadar, Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport si Igiena Publica a demarat luni, 13 aprilie a.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr. 11 cu clasele I-VIII.
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Acesta se adauga sustinerii persoanelor cu deficiente de auz sau de vaz, pentru care Fundatia Orange a realizat deja cu succes in cei aproape 4 ani de activitate, numeroase proiecte de educatie, sanatate sau cultura.
La eveniment au participat copii din clasele primare de la Liceul Danubius, elevi de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Scoala Gimnaziala Carol I, dar si profesorii Gica Drumea, Florentina Piperea, Anisoara Tudorache, Bogdan Bogatu, Directorul Gheorghe Stoian si Prof.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
Organizatia judeteana a PNL Arad "protesteaza public" fata de "unele actiuni necolegiale" ale PD, reprosandu-le liderilor democrati ca isi asuma singuri meritele pentru unele realizari locale, "desi ele sunt realizate in comun cu PNL", a aratat deputatul PNL Mihai Calimente.
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala.
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
Senatorul Gavril Mirza sustine ca parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie Parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie, a declarat presei, joi, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, precizand ca pe toata perioada acestui protest parlamentarii nu-si vor ridica salariile.
Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+. Cunoscutul chitarist va raspunde intrebarilor si curiozitatilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu si Andra Gavril, si va oferi detalii despre turneul care debuteaza la Moscova pe 6 iunie.
Marc Aureliu al Tarii Romanesti, unul dintre cei mai culti domni ai nostri La 15 septembrie 1521, a incetat din viata Neagoe Basarab, domn al Tarii Romanesti (1512-1521), autor al cunoscutelor Invataturi ale bunului si credinciosului domn al Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, catre fiul sau Theodosie voievod.
google-analytics.com